Menu
Your Cart

Blog AdyMedia.ro RSS Feed

06 May Noi tehnici de inselatorie online
adymedia 0 64
Astazi am descoperit o noua tehnica de a insela in mediu online. Aceasta tehnica, in mod logic, vizeaza detinatorii de magazine online. deschide imagineaTehnica, asa cum se poate vedea si in imagine, presupune o comanda platita in magazinul online, care insa nu a fost procesata dar care a incasat banii din cont. In se regaseste un atasament ce cont..
03 Nov Inca o incercare jalnica de phishing
adymedia 0 59
Inca o incercare jalnica de phishing. Inainte de toate se vede ca este un mesaj nesolicitat, adica Spam. Se poate totusi ca un mesaj trimis de cineva legitim sa ajunga in folderul SPAM, insa putem sa realizam falsul dupa gramatica folosita. Chiar daca s-a folosit un nume romanesc, se vede de departe ca este un Google Translate nereusit pentru expri..
13 Aug Conturi false de Facebook de la care iti poti lua teapa
adymedia 0 140
Pentru cine nu stie, in 2020 mai sunt inca persoane care cred in castiguri usoare.Iata un site, gasit pe un profil fals de pe Facebook, care promite castiguri daca te inscrii si apelezi la numere (care sunt cu suprataxa) pentru a asculta instructiunile necesare incasarii premiului.Din start se vad greseli care ne pot da de gandit ca ceva nu este OK..
12 Aug Cum poti avea canalele TV pe PC sau laptop
adymedia 0 563
Intr-un alt articol am scris despre cum poti avea canalele TV pe PC sau laptop ori mobile.In acest articol am sa prezint modalitatea gratuita de a viziona posturile romanesti de TV printr-o aplicatie ce se instaleaza pe PC/ laptop cu sistemele de operare Windows si Linux, in care lista de canale TV este actualizata si intretinuta de cativa voluntar..
06 Aug Inca o incercare de a fi pacalit cu un mail
adymedia 5 154
Metodele de a fi pacalit prin intermediul mesajelor transmise prin e-mail sunt tot mai ingenioase.Transmise fie de pe conturi de mail de pe domenii .ro compromise, fie de pe adrese create aproape identic cu unele ce par autentice, traduse cat se poate de bine (cu foarte usoare greseli), mesajele sunt tot mai ingenioase.Subiectul de astazi este o ce..
16 Jul Un nou malware pentru Android fura parola si de la aplicatii non-bancare
adymedia 0 127
Cercetatorii din domeniul securitatii cibernetice au descoperit o noua amenintare de tip malware, ce vizeaza atat aplicatiile bancare cat si cele nebancare, in total 337 de aplicatii Android sunt pe lista de atacuri.Numit "BlackRock" de catre cercetatorii de la ThreatFabric, care au descoperit troianul in luna mai, are codul sursa derivat dintr-o v..
15 Jul Aplicații tip malware Joker ocolesc încă o dată securitatea Google pentru a se răspândi prin Play Store
adymedia 0 100
Cercetătorii în domeniul securității cibernetice au eliminat încă o altă instanță de malware Android ascunsă sub pretextul aplicațiilor legitime pentru a subscrie utilizatorii la servicii premium fără consimţământul acestora.Într-un raport publicat astăzi de Check Point Research, acest malware - numit în mod infam Joker - a găsit o posibilitate car..
15 Jul Patch-uri din ediţia Iulie 2020 a Adobe are probleme critice de securitate
adymedia 0 111
Adobe a lansat astăzi actualizări software pentru a corela un număr de 13 noi vulnerabilități de securitate care afectează 5 dintre aplicațiile sale utilizate pe scară largă.Din aceste 13 vulnerabilități, patru au fost considerate critice, iar nouă sunt importante ca gravitate.Produsele afectate care au primit astăzi patch-uri de securitate includ:..
08 Jul Un nou Ransomware vizeaza utilizatorii de macOS prin aplicatii piratate
adymedia 0 80
Cercetătorii în domeniul securității cibernetice în această săptămână au descoperit un nou tip de ransomware care se adresează utilizatorilor macOS care se răspândește prin aplicații piratate.Potrivit mai multor rapoarte independente ale cercetătorilor de malware, K7 Lab Dinesh Devadoss, Patrick Wardle și Malwarebytes, varianta ransomware - denumit..
09 May Cum arata Spamul si e-mailul de santaj si amenintare
adymedia 4 331
Cel mai probabil v-ati intalnit cu fenomenul SPAM si mesaje mail de santaj si amenintare. Ce inseamna SPAM-ul? SPAM este mesajul nesolicitat, il veti regasi si sub denumirea de Junk. Cel mai adesea se incearca furtul de informatii prin mesaje mail ce contin ca atasamente fisiere de tip Office sau PDF care contin cod malitios. Odata deschise aceste ..
05 Dec Noul instrument Facebook va permite utilizatorilor sai sa isi transfere fotografiile si videoclipurile pe Google
adymedia 0 206
Facebook a inceput in sfarsit sa implementeze cadrul de portabilitate a datelor open source ca prima faza a „Proiectului de transfer de date”, initiativa pe care compania a lansat-o anul trecut in colaborare cu Google, Apple, Microsoft si Twitter.Facebook a anuntat o noua caracteristica care le va permite utilizatorilor sai sa transfere fotografiil..
05 Dec Vulnerabilitatea sistemului Android, numita Strandhogg exploatata activ de multe aplicatii malitioase
adymedia 0 136
Cercetatorii din domeniul securitatii cibernetice au descoperit o noua vulnerabilitate in sistemul de operare Android, pe care zeci de aplicatii mobile daunatoare le exploateaza deja pentru a fura datele bancare ale utilizatorilor si alte credente de autentificare si pentru a spiona activitatile.Supranumit Strandhogg, vulnerabilitatea rezida in fun..
Afişare 1 - 12 din 20 (2 pagini)